.

Seg skoldag

Publicerad 2012-08-28 16:57:29 i Allmänt

Det var lite segt i skolan i dag... hände inte så mycket:/ Nu ska jag iaf hem och plugga lite, göra lite läxor. Färga håret oxå:) håller tummarna som fan nu:)
 
då kan man fan inte klaga på min hårfärg. fast det kan man typ inte nu heller egentligen, för min riktiga hårfärg är typ brun:) men aa, finns ju folk som inte fattar att även om man är brunhårig så behöver man inte vara smart. finns faktiskt tröfga brunetter oxå :V så de' så! HA. 
med det menar jag inte att alla brunetter är tröga xD haha.. men aja..
 
Nu orkar jag inte skriva mer :) byeee

samhällskunskap nu då!

Publicerad 2012-08-28 12:55:17 i Allmänt

Sitter i skolan och segar, har haft matte och nu samhällskunskap. Började halv 11 i dag och det var sjukt gött faktiskt. 
 
Om ungefär 1vecka får jag ett gymmkort av skolan (L) kärlek
 
Har även skaffat pojke :D:D:D::D:DD::D:D:D::D:D::D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D JESPER BUUUUS <33333

hos syster

Publicerad 2012-08-27 22:22:46 i Allmänt

Sitter nu hemma hos syster och hennes pojk efter än jätte mysig dag i stan med Tilda! Vi hade ju endel att prata om, eftersom vi inte träffats på ett tag:/ 
 
Jag hittade även endel saker jag köpte:
Hårfärg. (ljusbrun)
Ögonbrynspenna.
Tröja.
Mjukis.
Perfym.
Trosor.
 
Denna färgen!
 
Sjukt nöjd:) Lite mer åt det panka hållet nu.. Men ändå! Nöjd som fan! Och hårfärgen är skit snygg! Men ska dock inte färga en, för är ju inte hemma än, så blir nog kanske i morgon:) HOPPAS HOPPAS HOPPAS att det blir snyggt! Vill ju inte vara gul i huvudet längre......! Köp ALDRIG GANIER. Det suger. schwarzkopf ska det vara !
fast det blev Loreal... men ändå.... :/
 
Nu ska jag dra mig, mina linser dampar så ser helt mongo x) 
puss&kram /myset♥

väääntaaaar

Publicerad 2012-08-27 16:22:41 i Allmänt

sitter nu mot ett träd utanför skolan och väntar på att tilda ska bli klar så att vi kan dra t a6 shoppa lite:) iaf jag.
blev så fett onöjd när jag färgade håret blondare, blev typ gul i hårbottnen. Så nu blir det nog ganske en lite mörkare blond färg:) nästan lite brunaktigt:)
 
sen ska jag köpa tröja, ögonbrynspenna, troser, perfym och så var det ngt mer vilket jag inte kommer ihåg... men det blir nog bra:)
 
Har oxå betalat hyran på lägenheten:) as gött, på söndag flyttar jag in efter att jag jobbat en stund:) as gött blir det!
 
Nä nu måste jag springa och hämta ett papper om jag glömde i skåpet! 
puss&kram/myset<3
 

lägenhet, foto, strand & sjuk (Y)

Publicerad 2012-08-16 21:39:11 i Allmänt

Now we talk! nycklarna t lägenheten har kommit(Y) lycklig! och det är inte alls lånt kvar tills jag flyttar in! nu ska jag bara betala lägenheten å skit oxå. men men, så sjuuukt värt!
 
oxå fotat lite med Erica, blev ganksa nöjd med bilderna, dock blev det inte så många.. men här är några!
 
Sen tog jag lite kort, nere på stranden med mammas mobil:) blev AS NÖJD faktiskt! mamma vill t.o.m förstora upp den oxå! (hon har redan förstorat upp 2st) 
Nää men den blev sjukt bra!
 
 
Just nu ligger jag hemma med feber, hostning ocg förkyldning, det känns så underbart, bara jag blir frisk tills på söndag då det blir massor med mys;) och tills på tisdag då skolan börjar! längtar rumpan av mig!
 
Nu ska jag i alla fall gå och knapra lite alvedon och dricka lite vitaminer.
puss&kram på er /myset♥

Blandat

Publicerad 2012-08-14 16:47:45 i Allmänt

TJO! snart så ska jag ch erica ut och ƒota igen, as najs. 
 
Imorgon blir det jobba, 8-16.
 
var även inne i stan i går med Erica, och ƒörst hittade jag inte ett skit. (ƒörutom hårƒärgen) så nu så;)
sen nagellack. sen gick vi å åt på Mc donalds, måste säga att det är inte så där jätte gott där. men men. Det sista vi gjode var att gå in på New yorker, och då hittade jag typ allt, 2 tröjor och 2 jeans, men köpte bara ett par av jeansen... ska ju ƒlytta om drygt 2 veckor. det slutade med att allt jag handlade igår hamnade på 1100:-..... men men(Y) när jag har pengar så ska jag egentligen inte åka till stan. det är ƒarligt... MEN jag blev iaƒ nöjd med det jag köpt!
 
På söndag så får jag ƒinbesök;) som stannar till måndag! trevligt som ƒan! sen på tisdagen börjar SKOLAN! ser ƒram emot det ƒaktiskt! kommer bli kul som ƒan!
 
nu måste jag dra, för hon ska ƒixa mitt hår nu! pusss&kram /myset♥
 

Om

Min profilbild

Lina Myset

En tjej som älskar att umgås med vänner och familj!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela